Školní futsalová liga na Juventě

Ve dnech 7. a 14.11. se na ZŠ Juventa uskutečnily úvodní kola Školní futsalové ligy, kterou vyhlásil FAČR pro týmy základních škol.

Týmy ZŠ Juventa Milovice, ZŠ Tyršova Nymburk, ZŠ Český Brod a MŠ a PŠ Kolín v ŠkoFL 7 pro 6. a 7. třídy a týmy ŠkoFL9 pro 8. a 9. třídy ZŠ Juventa Milovice, ZŠ Mladá Boleslav, Gymnázium Bohumila Hrabala Nymburk a Gymnázium J. z Poděbrad se utkaly v kláních o postup do dalších kol futsalové ligy. V obou případech nás přivítalo sychravé počasí a vítr, kdy hráči bojovali nejen se soupeřem, ale i s počasím. Přesto v ŠkoFL7 jsme viděli bojovná utkání plná zvratů a krásných gólů.

A jak ŠkoFL7 skončilo

1. místo: ZŠ Nymburk

2. místo: ZŠ Juventa Milovice

3. místo: ZŠ Český Brod

4. místo: MŠ a PŠ Kolín

Gratulujeme prvnímu a druhému místu k postupu do další fáze soutěže.

Za týden se uskutečnilo také ŠkoFL9, kdy se výše uvedené týmy měly dostavit k utkáním, ale z různých důvodů odvolali svou účast v soutěži. Kdy jejich utkání se řešili kontumací. K samotnému klání tedy zůstaly týmy ZŠ Juventa Milovice a Gymnázium J. z Poděbrad, které se utkaly o postupové místo do divizní části soutěže. Bojovné utkání plné krásných futsalových akcí skončilo nakonec vítězstvím domácího týmu ZŠ Juventa Milovice (4:3). Tedy můžeme jen popřát našim borcům mnoho štěstí v lize.