Devátý ročník

Zahajujeme šestý rok na naší škole s 964 žáky, kteří chodí do 40 tříd a stará se o ně 92 zaměstnanců, z nichž je 57 učitelů, 10 vychovatelek, 9 asistentů pedagoga, 1 psycholožka a správní zaměstnanci ( 2 školníci, uklízečky, hospodářka a ekonomka). I letos máme 6 prvních tříd. Velkou změnou je, že nás od tohoto školního roku opustila mateřská škola.

Autor: Dana Macková

Novinky u nás

A hned poté se škola pustila do oprav a vylepšování.

Vymalovala se celá budova A i s jídelnou. Postavila se na našem pozemku za tělocvičnou krásná venkovní učebna, kterou dopoledne využívají žáci k výuce v přírodě a odpoledne pak školní družina. Upravili jsme i hřiště pro mateřskou školu a nově vybavili hracími prvky. Za velmi důležité považujeme instalaci kamerového systému v přízemí školy a u vchodů do budov A a E. Slibujeme si od něho zvýšení bezpečnosti našich žáků.

letošním školním roce startuje projekt v 6. třídě s rozšířenou výukou tělesné výchovy. Máme zde skvělé podmínky-bezkonkurenční školní sportovní areál a vystudované pedagogy s bohatou sportovní praxí. Máme v plánu také mnoho dalších akcí- sportovních, kulturních i zahraničních exkurzí za poznáním či zdokonalením cizího jazyka. V nejbližší době nás čeká projekt ke 100.

výročí vzniku republiky a zapojíme se do něho úplně všichni. Takže –ať se nám vše podaří!